Jump to content

HTTP error 404 - Not found after upgrade from era 6 to 7


Recommended Posts

Hello community,

I present my problem, I update the Eset Console to the latest version and now I have a 404 error when I want to enter.


image.thumb.png.0a619f2d302eb4ee92d2468534eedd14.png

Reading in other forums they recommend that you update java to version 8 and it is currently at 8.

image.png.270dd6d51c06507579cc8dd774208ab4.png


They also recommend checking if I have files in the following path: C: \ Program Files \ Apache Software Foundation \ apache-tomcat-9.0.33 \ webapps and if I have.

I use Windows.
Please I need a hand.


Thank you Sorry for my English.

Link to post
Share on other sites
  • ESET Staff

Could you please provide more details of Apache Tomcat you are using? Was it also updated (depends on method you used)? Could you also verify Apache Tomcat service is actually running and possibly listening on expected ports?

Also I would recommend to check Apache Tomcat logs for clue - it would show issues with Java configuration if this is the case. Also please double check that "era" subdirectory in webapps actually contains all data.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...