Fox Mulder 1 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Dobrý den, mohl by mi Marcos sdělit, jaký modul v programu ESET, reprezentuje testování registru? Nejde o modul s názvem "Modul léčení"? Dále by mě zajímalo, proč např. na dvou počítačích, kde ESET hlásí, že je aktuální a nestahuje žádnou aktualizaci, jsou přesto některé moduly v rozdílných verzích? Např. Modul antivirového a antispywarového skeneru, Modul léčení, Modul LiveGrid komunikace a Modul kontroly skriptů...? Taková situace je v pořádku? Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Marcos 5,241 Posted October 3, 2020 Administrators Share Posted October 3, 2020 1, Neviem, co presne myslite pod testovanim registrov. Ak sa jedna o polozku v nastaveniach on-demand skenera, toto nezalezi od modulu, ale od verzie programu. Pridane to bolo vo v13.2 pokial si dobre spominam. 2, Ano, je to mozne napr. v pripade, ze na jednom pc su nastavene predbezne (pre-release) a na inom priebezne (release) aktualizacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Mulder 1 Posted October 3, 2020 Author Share Posted October 3, 2020 1) Myslím tím ten modul, který upravíte, pokud je třeba nějak pozměnit testování registru. V minulosti test registru byl upraven, aby nebyly testovány odkazy na neexistující položky (zaznělo zde na fóru v angličtině). Právě ten modul mě zajímá. Vidím totiž, že při Smart kontrole, už není testován registr na jednom z PC, přestože příslušný checkbox je zatržen, ale na druhém PC je stále testován. Na těch PC je ale právě rozdílná (mimo jiné) verze modulu "Modul léčení" - 1213 a 1214. Nebylo od verze 1214 upraveno testování registru, aby se testoval pouze při hloubkové kontrole? 2) Nikoli, na obou PC jsou zapnuté standardní aktualizace, přesto jsou čtyři moduly v odlišných verzích. Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Marcos 5,241 Posted October 3, 2020 Administrators Share Posted October 3, 2020 Ano, jedna sa o modul liecenia ako ste spomenuli. Momentalne je na update serveroch k dispozicii verzia 1213, buduci tyzden v pracovnych dnoch by sa malo pokracovat s vydanim verzie 1214 a nasledne by sa mal zaktualizovat modul aj na druhom pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts