Jump to content

Network Protection is turned off automatically


Recommended Posts

My Eset Internet Security network protection is turned off automatically. I can't turn on firewall, Network attack protection, Botnet protection from my eset internet security. I have updated the antivirus but that does not fix the issue.

Link to comment
Share on other sites

On 8/11/2020 at 10:45 PM, Mahdi51 said:

My Eset Internet Security network protection is turned off automatically. I can't turn on firewall, Network attack protection, Botnet protection from my eset internet security. I have updated the antivirus but that does not fix the issue.

I have this same problem only restarting the computer didn't change anything. Yet, it still says I am protected. When I try to turn on those 3 tabs, it says do you want to permanently disable them. Any help appreciated.

eset screen shot.jpg

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, kwk1 said:

I have this same problem only restarting the computer didn't change anything. Yet, it still says I am protected. When I try to turn on those 3 tabs, it says do you want to permanently disable them. Any help appreciated. Edit: Forgot to add that I am using Windows 7 Pro.

eset screen shot.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

This is the exact same problem i faced yesterday. You can try disconnecting and reconnecting the internet connection then reboot your pc. If problem still exists then go to this page:

 

 

 

Edited by Mahdi51
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
8 hours ago, kwk1 said:

I have this same problem only restarting the computer didn't change anything. Yet, it still says I am protected. When I try to turn on those 3 tabs, it says do you want to permanently disable them. Any help appreciated.

Please carry on as follows:

- under Help and support -> Details for customer care, enable advanced logging
- reboot the machine
- disable logging
- collect logs with ESET Log Collector and upload the generated archive here.

Link to comment
Share on other sites

Hi, thanks for the replies everyone. I turned the computer on now (today) and it is working like it is suppose to. Thanks 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...