Jump to content

Endpoint for Linux - running but not working correctly


Recommended Posts

I've given  that as an Example Marcos, 
But thank  you  for pointing  and  answering the other bullets. 
Can you answer 3. with a virus quarantine\some user  required action  process that could  occur, how would  the user be able to interact with such cases?

 

Thanks

Link to post
Share on other sites

I ran the activation task in ESMC and it was reported to have run successfully. (In the ESMC only the Real-time protection error mentioned above is shown). Also tried to run it on the client in the terminal and am getting this error "Error: Activation failed" and in the logs I see this "licensed[1350]: ESET Endpoint Antivirus Error: Activation was not successful: 0x20515010". [SIZE=1][url=https://jiofilocalhtml.run]jiofi login[/url] [url=https://forpc.onl]forpc[/url] [url=https://forpc.onl/tubemate-for-pc/][/url][/SIZE]

Edited by xpaceseven
Link to post
Share on other sites
  • Administrators
14 hours ago, xpaceseven said:

I ran the activation task in ESMC and it was reported to have run successfully. (In the ESMC only the Real-time protection error mentioned above is shown). Also tried to run it on the client in the terminal and am getting this error "Error: Activation failed" and in the logs I see this "licensed[1350]: ESET Endpoint Antivirus Error: Activation was not successful: 0x20515010". [SIZE=1][url=https://jiofilocalhtml.run]jiofi login[/url] [url=https://forpc.onl]forpc[/url] [url=https://forpc.onl/tubemate-for-pc/][/url][/SIZE]

Since I was unable to find any license registered with your forum email address, please provide your public license ID.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...