Jump to content
JM-CISSP

Failing AMTSO Anti Phishing Test

Recommended Posts

I have tried the amtso anti phishing website and this test fails for me.

I've checked my local setup and Anti-phishing protection is enabled.

I've checked a colleagues computer and the test is successful on his laptop. 

My colleague and I have the same policies applied and we were using the same AV version.

I have upgraded my AV to the latest version (7.3.2039.0) and still i fail the test.

Please advise what else i can check/try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please provide logs collected with ESET Log Collector so that I can check your configuration.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Marcos,

I've sent you a message with the logs attached.

Jason

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have SSL filtering disabled. You can enable it so that the content of https websites is filtered, the test phishing page should be detected then.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Thanks Marcos,

That fixed it.

Jason

Edited by JM-CISSP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...