Jump to content

Push installation from ERAC not proceeding past "In Progress"


Recommended Posts

Hello,

 

I've recently aquired a trial key for ESET to evaluate it in our domain, however i've ran into a problem.

 

I installed the Admin console and Admin server on a remote server in the domain to try and deploy ESET to a number of clients running Windows 7.

 

After setting up firewall and setting the servie runas account to a domain admin i get the push diagnostic reports to pass with no errors:

 

"A-DESKTOP.contoso.com
Diagnostics user context:    contoso\administrator

Installation result:
Setting IPC$ Connection:    Result Code: 0 (The operation completed successfully.)
Setting ADMIN$ Connection:    Result Code: 0 (The operation completed successfully.)
Copying ESET Installer:    Result Code: 0 (The operation completed successfully.)
Setting IPC$ Connection:    Result Code: 0 (The operation completed successfully.)
Registering ESET Installer as a Service:    Result Code: 0 (The operation completed successfully.)
Diagnostics conclusion:    Result Code: 0 (The operation completed successfully.)"

 

However when i try to deploy a package it stays on "In Progress" for an extended amount of time.

The details of the install job says: "State text: ESET Installer Service successfully started"

But no client installation occurs.

 

I've tried the package with /qn reboot="Reallysuppress", /qb! reboot="Reallysuppress" and with no switches at all. No changes.

 

On the client i'm trying to install on, in the event log, i get Error 7030:

"The ESET Remote Installation Service service is marked as an interactive service.  However, the system is configured to not allow interactive services.  This service may not function properly."

So i made sure that the HKLM/System/CurrentControlSet/Control/Windows/NoInteractiveServices is set to 0, to allow interactive services.

 

Starting to draw blanks now, i don't really know how to proceed with the troubleshooting.

Link to post
Share on other sites
  • 6 months later...

Optical,

 

I don't think you still have this problem or are still trying to resolve it, but just for other people who find this post:

 

Make sure port 2221-2224 TCP are open on the server for clients. If not, the push installation will hang at in progress, service started.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...