Jump to content
mayowa

Last connected time & date not changing

Recommended Posts

Last replication 2020-Jul-10 12:44:42 ERROR: InitializeConnection: Initiating replication connection to 'host: "10.10.10.145" port: 2222' failed with: Request: Era.Common.Services.Replication.CheckReplicationConsistencyRequest on connection: host: "10.10.10.145" port: 2222 with proxy set as: Proxy: Connection: :3128, Credentials: Name: , Password: ******, Enabled:0, EnabledFallback:1, failed with error code: 14, error message: Endpoint read failed, and error details:
  • Replication details: [Task: CReplicationConsistencyTask, Scenario: Automatic replication (REGULAR), Connection: 10.10.10.145:2222, Connection established: false, Replication inconsistency detected: false, Server busy state detected: false, Realm change detected: false, Realm uuid: 3fb4512e-aecd-487e-9cde-958e9782f983, Sent logs: 0, Cached static objects: 0, Cached static object groups: 0, Static objects to save: 0, Static objects to delete: 0, Modified static objects: 0]
  • All replication attempts: 44

Share this post


Link to post
Share on other sites

There seems to be some kind of network issue preventing clients from connection. Endpoint read failed error indicates that connection is probably opened, but dropped prematurely - might be caused by firewall or proxies. I would recommend to check all such components in between of ESMC and not-connecting clients. From screenshot it seems that there is at least one device still connecting, so maybe it is affecting only part of network?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/12/2020 at 3:57 PM, MartinK said:

There seems to be some kind of network issue preventing clients from connection. Endpoint read failed error indicates that connection is probably opened, but dropped prematurely - might be caused by firewall or proxies. I would recommend to check all such components in between of ESMC and not-connecting clients. From screenshot it seems that there is at least one device still connecting, so maybe it is affecting only part of network?

Hello,

Please see the link below for logs, we have excluded all ports ESET uses on the hardware firewall but still faced the same issue 

ftp://ftp.nod.sk/support/log/

@Marcos  @MartinK

We await your kind response 

Thank you and Warm regards 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...