Jump to content
Patami

Agent Conection Problem : GetAuthenticationSessionToken

Recommended Posts

Hello,

Since now some weeks, many pc of my company are no more detected by our server.

Firewall is in "any"
I already restarted multiple time the server

I did uninstall and reinstall the agent and the eset client on different pc (version 7.3), nothing changed.

BUT some pc get a connection with the server, but it's a small minority.

Can It be an issue with driver / windows update ?

 

Thanks

2020-07-07 09_22_48-Window.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have the part of the logs that show the process of connection?  

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is hard to guess without trace logs, but issue might be also with WMI service, or other parts integrating AGENT with operating system, possibly resulting in slow responses.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here the rest of the logs

I tried to upgrade the eset remote  console  7 on the 2012r2 server that run a 6.5 but Get an error 1603.

 

2020-07-10 09_10_35-Status log.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...