Jump to content

Endpoint AV v5.0.2228.1 - Blank Menu


Recommended Posts

I recently started seeing the following on some recent installation of ESET Enpoint Antivirus

 

hxxp://imgur.com/iDH0nCs

 

I ran the uninstaller from safe mode and did a clean install. The screen looks normal but after rebooting the same thing happens.

 

I have 4 machines so far with this issue.

post-1357-0-77041300-1399295713_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

This indicates a problem with ekrn. If you run "sc query ekrn" with administrator rights, is ekrn running or stopped?

 

PS: When posting, did you get an error "Service unavailable" ? I'm asking because a duplicate post was created.

Link to comment
Share on other sites

This indicates a problem with ekrn. If you run "sq query ekrn" with administrator rights, is ekrn running or stopped?

 

PS: When posting, did you get an error "Service unavailable" ? I'm asking because a duplicate post was created.

 

Yes I got a Service unavailable" and I refreshed the page and saw the duplicate.

 

I ran "sq query ekrn" but i get: 'sq' is not recognized as an internal or external command

Link to comment
Share on other sites

 

C:\Users\Administrator.office110>sc query ekrn

SERVICE_NAME: ekrn

        TYPE               : 110  WIN32_OWN_PROCESS  (interactive)

        STATE              : 1  STOPPED

        WIN32_EXIT_CODE    : 0  (0x0)

        SERVICE_EXIT_CODE  : 0  (0x0)

        CHECKPOINT         : 0x0

        WAIT_HINT          : 0x0

C:\Users\Administrator.office110>

Link to comment
Share on other sites

Looks like it was a permission issue. I was getting error when doing the normal uninstall.

 

I then did a Reset on all Users permission and is now working normally

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...