Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Orionz

unable to connect all agents to ESMC server

Recommended Posts

Hello,

I'm new to ESMC. I've installed ESMC 7.1 server, made deployment package and installed it at 8 PC's.
All of them are downloading AV updates from server with no problem. However only 3 of them are visible at ESMC web server console. There is no track of missing 5. Could you guys tell me, where to start diagnosing this problem?
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please check C:\ProgramData\ESET\RemoteAdministrator\Agent\EraAgentApplicationData\Logs\status.html  and trace.log on not connecting clients for possible errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Scope Time Text
Dynamic groups 2020-May-21 04:31:44 Device is not member of any dynamic group
Last authentication 2020-May-21 07:02:13 Enrollment failed with error: Request: Era.Common.Services.Authentication.RPCEnrollmentRequest on connection: host: -removed- with proxy set as: Proxy: Connection: :3128, Credentials: Name: , Password: ******, Enabled:0, EnabledFallback:1, failed with error code: 2, error message: Failed to create subchannel, and error details:
Last replication 2020-May-21 07:02:03 ERROR: InitializeConnection: Initiating replication connection to 'host: "-removed-' failed with: GetAuthenticationSessionToken: Failed to fetch device session token in time
  • Replication details: [Task: CReplicationConsistencyTask, Scenario: Automatic replication (REGULAR), Connection: -removed-, Connection established: false, Replication inconsistency detected: false, Server busy state detected: false, Realm change detected: false, Realm uuid: 00000000-0000-0000-0000-000000000000, Sent logs: 0, Cached static objects: 0, Cached static object groups: 0, Static objects to save: 0, Static objects to delete: 0, Modified static objects: 0]
  • All replication attempts: 764
Peer certificate 2020-May-20 13:16:40 OK
  • Agent peer certificate with subject -removed- is and will be valid in 30 days
Product 2020-May-20 13:16:38 Product install configuration:
  • Product type: Agent
  • Product version: 7.1.717.0
  • Product locale: en_US

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like the agent is unable to connect via hostname and able to connect via IP. Is there a way to deploy installer with IP instead of hostname?

Share this post


Link to post
Share on other sites

In ESMCAgentInstaller.bat you can edit the server on the line commencing with "echo.P_HOSTNAME="

Share this post


Link to post
Share on other sites

Making new agent installer with IP address worked. Thank you for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...