Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

engr2020

After updating ESMC to 7.1 user unable to login

Recommended Posts

Have updated ESMC from 7.0.x to 7.1.x unable to login from all users administrator, local user.

What to do? Error says "Login failed"

I had created client task to update ESMC module.

 

Please guide.

esmc err.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just to be sure, login name "administrator" (with lowercase a) is correct?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/28/2020 at 1:44 AM, MartinK said:

Just to be sure, login name "administrator" (with lowercase a) is correct?

Yes, It is domain Administrator. Also local user "xyz "created before urgrade on ESMC doesnt work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, engr2020 said:

Yes, It is domain Administrator. Also local user "xyz "created before urgrade on ESMC doesnt work.

In that case please:

  • Verify ESMC service is running properly
  • Verify communication with domain is working properly, especially in case it is Linux-hosted ESMC
  • Try to use also "Administrator" built-in user. It's password can be reset using installer repair (https://support.eset.com/en/kb3760)
  • Also ESMC's trace.log might provide more detailed error description for analysis, especially in case of domain communication is issue.
  • Also I would check whether domain login works with explicitly specified doman name, .e. DOMAIN\administrator to be sure.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...