Jump to content

Invalid Report Template on Login after Update to 7.1.717.0


KGundermann

Recommended Posts

We updated the ESET  Management Agent from to 7.0.577.0 to 7.1.717.0 on the system where the Security Management Center is running.

No we are no longer able to login in the Security Management Center: "Error for login: invalid report template"

In trace.log :

2020-01-16 11:18:20 Error: CReportsModule [Thread 28ac]: 2 MessageProcessorThread: Failed to generate a report: VerifyReportTemplate: Unknown symbol usage definition ID: 4514: 1438
2020-01-16 11:18:20 Error: CReportsModule [Thread 28ac]: MsgGenerateReport: Query did not generate a report: MessageProcessorThread: Failed to generate a report: VerifyReportTemplate: Unknown symbol usage definition ID: 4514
2020-01-16 11:18:20 Error: ConsoleApiModule [Thread 16d4]: 35 Error while processing GenerateReport request: VerifyReportTemplate: Unknown symbol usage definition ID: 4514

 

Link to post
Share on other sites
  • ESET Staff

How you have updated the agent? If you have updated the agent by the means of component upgrade task, that triggered also the update of the Server & Webconsole. I would expect that one of the two components did not update (in this case Webconsole), and therefore it´s not possible to render the new set of data. 

Link to post
Share on other sites
  • ESET Staff

Yes, I would recommend that you download the all in one installer component, and run the installer locally. Maybe the webconsole was updated, but the server was not (most probable this could happen in case, when your server is 32-bit, as we have discontinued support for 32-bit installers). 

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...