Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PuterCare

ESMC VA - how to update FQDN?

Recommended Posts

Hi all,

I changed my router and at the same time also changed the domain used for DDNS. Since then, I can load ESMC and correctly monitor client computers, push policies installs etc. but the ESMC VA shows as disconnected so I am unable to update the components to 7.1.

When I open the details tab of my VA in the computers section, the FQDN shows my old DDNS domain whereas now I use my website domain with a CNAME record pointing to my new DDNS domain. 

How can I either update the FQDN so my ESMC server shows and I can upgrade the components or add the server as a new device to the computers list?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

We will need to troubleshoot this further (ideally via a support ticket), and to find out, why the agents are not connecting (agent trace log, and status HTML would be helpful). 

Regards,

Michal 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've pulled those logs and opened a support ticket with them attached. I've not received the email confirmation yet but hopefully that will arrive shortly. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is now resolved, in case it helps anyone I logged into the VA and enabled Webmin, I then accessed Webmin using a web browser, Servers section, ESMC then there was an option to repair ESMC Agent Connection. I entered "localhost" for the Hostname and the ESMC port then clicked the repair button and it fixed it and updated to 7.1 as I had this task queued from last year.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...