Jump to content
jedi87pl

No Agents Replications after ESMC update from 7.0 to 7.1

Recommended Posts

Hello

I went smooth with upgrade ESMC 7.0 to 7.1. All components are up to date on my ESMC server and this server is the only one which is upgrading status. On endpoints there is no any error in Agent Logs. The last time when they try to connect was the time on which i have upgraded ESMC.

When i deployed agent via server task on a new computer (using same certificate as all previous computers) client is replicating to ESMC withouth the problem. I think i need to upgrade agents but how? I should use upgrade ESMC components but to do this i need working agent. Should i deploy agant again using server task on all clients? 

Any advice? 

 

Edited by jedi87pl

Share this post


Link to post
Share on other sites

If agents were connecting to the ESMC server before upgrade and you upgraded ESMCS via an ESMC component upgrade task, there should be no problem with communication / replication after upgrade.

If the certificates were not preserved, then you'll need to re-deploy agent on clients.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...