Jump to content

Problem with Web and email protocol filtering


Recommended Posts

On 9/1/2019 at 2:32 AM, Marcos said:

@mogobjah: Please run the following command as an administrator (ie. with elevated admin rights):

sc delete epfwwfpr

Then reboot the machine.

image.png.1eef83ab1d397c9f3e4569624084133c.png

 

I received the error meesage when run   following command as an administrator (ie. with elevated admin rights):

sc delete epfwwfpr

Link to post
Share on other sites

Hi @Marcos

 

Just one to update, I've tried the mention step on ESET NOD32 Antivirus as well. Still received same error message

C:\Windows\system32>sc delete epfwwfpr
[SC] OpenService FAILED 1060:

The specified service does not exist as an installed service.
 

image.png.944554040fe9aabee09375c6d52687e9.png

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
9 hours ago, Ali Akbar said:

Hi @Marcos

Just one to update, I've tried the mention step on ESET NOD32 Antivirus as well. Still received same error message

C:\Windows\system32>sc delete epfwwfpr
[SC] OpenService FAILED 1060:

The specified service does not exist as an installed service.

That's expected actually because the cause is different than in OP's (mogobjah's) case. That's also why it's not a good idea to report issues in someone else's topic as two different issues are being discussed there. Therefore I've moved your posts to a new one.

The issue is same as this one: https://forum.eset.com/topic/20622-modules-not-functioning/ where I'm currently waiting for a response from developers.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...