Jump to content
rakesh.krishnan

Some clients are not activated

Recommended Posts

Hi,

     Recently I upgraded from version 6 to 7.1.2053. I am trying to activate clients from era. Some clients are not getting activated. I can ping eset activation server from those computers.

I uninstalled and reinstalled eps many times but the issue persists. Can anybody help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

What error do you get when you manually attempt to activate Endpoint by entering the license key in the activation window?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Thank you for the reply. I took a screenshot of the message that I got while activating manually. pfa

 

 

573249387_eseterror.jpg.c8607f8b07b1019d05da08403d0632f2.jpg

Edited by rakesh.krishnan
details

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...