Jump to content
steveshank

No scan logs, scheduler says run

Recommended Posts

I setup weekly full drive scans. When I look at scan logs, It shows the last run was on July 23, with log records for many previous weeks. It is set to run every Tuesday at 3AM. However, there is no log for July 30, Aug 6 or Aug 13. Prior to that there were logs for every week. I never turn the computer off.

When I look at the scheduler, it says the last scan was on Aug 13. So, was it run then and no log made? or was it run and failed?

The event log doesn't seem to record scans. I can find no log of a failed run.

So what is happening? Is the scan not getting run, and a log not being recorded, or is the scan not getting run, or started and failing?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try deleting the scan task and re-creating it from scratch. If that doesn't help, please raise a support ticket with your local customer care.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...