Jump to content
Sign in to follow this  
Jorge Rama

Error installing Management Agent v7 via GPO

Recommended Posts

Hi there,

I have a new ESET Management Server v7 and I am trying to deploy Management Agent via GPO.

I have followed the instructions available at kb6864.

The GPO itself is being applied but when the computer tries to install the agent via the gpo I get an error %%1612 in Windows Event Viewer.

The Server is installed on a Windows Server 2016 and the Client is a Windows 10 Pro machine both on the same domain.

 

If I try to do a manual installation using the following command on a folder with the installer and the config_install.ini

msiexec /i Agent_x64msi /q

It gets installed properly.

I have tried to search the forums but I had no success.

It's my first time working with Windows Active Directory GPO so it might be something stupid :)

Can someone help figure this out?

Thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok I managed to fix it on my own.

The problem really was basic.  I had the wrong permissions (not for the computer, just the users) on the shared folder where the installer was available.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...