Jump to content
hans_t

Secure browser does not open.

Recommended Posts

The secure browser does not open when I try to connect to my bank. I am using Firefox. How can I find out what´s wrong?

Edited by hans_t
Title change

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is you bank's Internet Banking url? Also we kindly ask you to give this topic a meaningful name.

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, Marcos said:

What is you bank's Internet Banking url? Also we kindly ask you to give this topic a meaningful name.

htttps://www.lansforsakringar.se/sodermanland/privat/bank/

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'd suggest raising a support ticket and providing logs gathered with ESET Log Collector for a start.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, hans_t said:

this i my screen:

What should I do?

skärmdump ESET.png

This is what I just posted about ref 66.0.3 FF Update.. I am able to Open your site in FF / BPP.

Try Advanced Settings/ Web-Email/ Clk + in SSL-TLS/ UN-Check "Exclude communications from Trusted Domains". The BPP sites started opening after that, & I later Re-Checked the box and it still worked. I also had checked "When you open a new tab switch to it immediately", and Possibly the Update Un-checked it. I re-chk'd it. You may not notice the site Opened IF this is Un-chk'd and you're use to it.

This FIX was in a 10/24/18 Thread below about Paypal not Re-directing in BPP / http/2, etc., and THAT is why I was interested in Old Threads I had posted in. Found I had saved it BUT its a shame if helpful info is removed in less than 6 months unless Storage is very limited.

https://forum.eset.com/topic/17307-paypal-still-not-redirecting-in-online-baning-app/?tab=comments&_fromLogin=1

 

Edited by COStark26

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, COStark26 said:

This is what I just posted about ref 66.0.3 FF Update.. I am able to Open your site in FF / BPP.

Try Advanced Settings/ Web-Email/ Clk + in SSL-TLS/ UN-Check "Exclude communications from Trusted Domains". The BPP sites started opening after that, & I later Re-Checked the box and it still worked. I also had checked "When you open a new tab switch to it immediately", and Possibly the Update Un-checked it. I re-chk'd it. You may not notice the site Opened IF this is Un-chk'd and you're use to it.

Advanced settings in which program? Firefox?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, hans_t said:

Advanced settings in which program? Firefox?

Sorry, ESET. 1 left-clk on System Tray - e - opens ESET for me/ Settings/ see bottom right Advanced Setup .... go from there as described.

Edited by COStark26

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glad it worked. No idea why you Un-Chk it one time, Close/Re-Open, Re-chk the box, and it keeps working (so far).

Bookmark this Thread for future needs.

Edited by COStark26

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...