Jump to content

Recommended Posts

Hi,

Since the latest upate i seem to have a new bug with the Spam module.

Every time i mark a mail as spam, the home screen of EIS opens and i need to close it manually. This is systematic, for all mails marked as spam.

Any clues?

 

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks a lot. In my case it's Win 10 and Outlook 365

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Marcos said:

Thanks for the heads-up. We've been tracking this as a bug.

Thanks Marcos. No problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

Also a similar problem when I "right" click on file and then make an analyse with ESET IS.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Leonardo said:

Also a similar problem when I "right" click on file and then make an analyse with ESET IS.

In that case gui is supposed to pop up so that you can see the scan results.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Marcos said:

In that case gui is supposed to pop up so that you can see the scan results.

Thanks @Marcos , you are right 😉

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...