Sixxo 0 Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 (edited) Dneska sa mi pri štarte pc nespustil eset tak som sa ho po par pokusoch spustiť ho , ho odinštalovať.Po úspešnom odinštalovaní som sa pokúsil ho nainštalovať naspäť . Eset mi po zapnutí inštalačky a kliknutí Pokračovať napísal že: Najnovšia verzia ESET Internet Security už je nainštalovaná na vašom počítači. Ale ja v počítači eset nemám nainštalovaný už ho neviem ani odinštalovať ani zapnúť . Prosím pomoc Edited January 25, 2019 by Sixxo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Marcos 5,257 Posted January 26, 2019 Administrators Share Posted January 26, 2019 Dobry den, Pravdepodobne z nejakeho dovodu ostali v registroch zaznamy po predchadzajucej instalacii, ktore potom instalator deteguje. Odporucame spustit Windows v nudzovom rezime, odstranit ESET s nastrojom na odinstalaciu podla navodu https://support.eset.com/kb2289/?viewlocale=sk_SK Nasledne by uz mala instalacia prebehnut bez problemov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sixxo 0 Posted January 26, 2019 Author Share Posted January 26, 2019 dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts