Jump to content
sindbad

Two factor authentication MMC is not working

Recommended Posts

I upgraded my ESET to the newest version. Now we have the web based environment. I can login and all working.

When I open AD on the server, I clicked on the tab "ESET Secure Authentication", but I do get the following error that I attached.

This is an account that is NOT using ESET two factor, but the message is saying that it is. Now what is happening? Do we need to use everything from now on through the web?

Will the MMC vanish away? If yes, why do I still see the ESET tab in the user properties? Shouldn't this be removed?

 

info1234.PNG

Edited by sindbad

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Marcos do you know this or can you tag anyone else in this topic. Thank you. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there

it seems that you can find a solution on this help page https://help.eset.com/esa/27/en-US/index.html (look for highlighted rectangle),

regards

vladimir

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok got it. But why is this still there. Isnt it better to remove the AD integration as we have a web based environment now?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×