Jump to content

Endpoint Antivirus All in one installer problem


Recommended Posts

Hi dears.

We Find that V7 All in one installer will install at Server Os with out any error.

But in V6 it will not install endpoint version in Serves OS.

It seems that it can not detect Server OS !

Also when installing Endpoint All-in-on 64 on 32 bit system the error is incorrect and it show that the system has a malware !!

 

 

Link to post
Share on other sites
  • ESET Staff

Thanks for reports. We have been aware of this issue and possible solutions are being evaluated.

Technically problem is that packaged installer is missing list of supported OS, and that is why installation will proceed on any system, and possibly fail with different error as expected "OS not supported". Regardless of the resulting error, installation should work properly when executed on supported OS, so this issue should not block deployment itself - or you experience is different and there is combination of OS and product that does no work?

Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, MartinK said:

Thanks for reports. We have been aware of this issue and possible solutions are being evaluated.

Technically problem is that packaged installer is missing list of supported OS, and that is why installation will proceed on any system, and possibly fail with different error as expected "OS not supported". Regardless of the resulting error, installation should work properly when executed on supported OS, so this issue should not block deployment itself - or you experience is different and there is combination of OS and product that does no work?

Thank for reply dear Martink.

No Right now installation work properly but if customers wrongly select Endpoint packages for the Ip address that are servers, It will install Endpoint Antivirus at Servers. ( For Example in Deployment Tool )

We Hope that this problem will solve in next updates.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
On 8/29/2018 at 7:29 PM, MartinK said:

Thanks for reports. We have been aware of this issue and possible solutions are being evaluated.

Technically problem is that packaged installer is missing list of supported OS, and that is why installation will proceed on any system, and possibly fail with different error as expected "OS not supported". Regardless of the resulting error, installation should work properly when executed on supported OS, so this issue should not block deployment itself - or you experience is different and there is combination of OS and product that does no work?

Customers ask us when this problems will solve ?

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Pinni3 said:

Temporary solution would be to create dynamic groups that will sort servers and clients and attach client task run when joining DG. Less work, full automatic

Yes we do the same as you said.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...