Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jimmy09

ERA Agent V7 issues

Recommended Posts

Having this same issue on all 71 clients, but we are using Cloud Administrator. I have a claim open with support but so far we haven't gotten anywhere. All 71 clients stopped reporting on 10/31. Am I the only one seeing this issue on Cloud Administrator?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/7/2018 at 2:21 AM, CTech said:

Having this same issue on all 71 clients, but we are using Cloud Administrator. I have a claim open with support but so far we haven't gotten anywhere. All 71 clients stopped reporting on 10/31. Am I the only one seeing this issue on Cloud Administrator?

This might be also different issue. Could you provide me privately your ECA instance identification (uuid), especially in case you have not filed an ESET support ticket in the meantime. Alternatively you could send feedback directly from ECA console so that it can be checked immediately.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was also able to turn the agent check-in time back down from 25 min to 5 min.  They are still connecting over 24 hours later for my 1,400 clients.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Justin said:

Thanks...we faced this issue for the second time yesterday. Let me try this patch. 

Is there also a patch for the Virtual Appliance (CentOS)? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Intruder1337 said:

Is there also a patch for the Virtual Appliance (CentOS)? 

The page contains fix for linux OS as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...