nexon 8 Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Mám prblém s live grid. Včera to bolo v pohode dnes zapnem pc a live grid nie je dosttupny dal som reštart nepomolo navyše windows update nefunguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ESET Staff MichalJ 430 Posted August 14, 2018 ESET Staff Share Posted August 14, 2018 Mate na pocitaci funkcny pristup na internet? To ze nejde Windows Update, ani Live Grid by najviac indikovalo problemy s internetom. Ide Vam browser a otvorenie stranok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nexon 8 Posted August 14, 2018 Author Share Posted August 14, 2018 Práveže ide internet.. Všeto v pohode len mi tu nuka už nainštalovanu aktualizcáiu a stále dookola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Marcos 4,704 Posted August 14, 2018 Administrators Share Posted August 14, 2018 Pokial sa v hlavnom okne gui neustale hlasi problem s pripojenim na LiveGrid servery, postupujte nasledovne: V casti Pomoc a podpora kliknite na Detaily pre technicku podporu a zapnite pokrocile logovanie. Nasledne v casti Nastroje -> Dalsie nastroje otvorte Beziace procesy. Ak sa nezobrazia ziadne informacie z LiveGridu do minuty, vypnite rozsirene logovanie a pozbierajte logy s nastrojom ESET Log Collector. Vystup z neho mi poslite v sukromnej sprave, alebo ho nahrajte na Dropbox, OneDrive, atd. a poslite mi len linku na stiahnutie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nexon 8 Posted August 15, 2018 Author Share Posted August 15, 2018 Obnovil som systém z bitovej zálohy.. Ak sa bude problém opakovať urobím ten postup. Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts