Jump to content

Auto Deploy Eset Endpoint Security to machines newly joined to domain.


Nash254
 Share

Recommended Posts

Hi,

Been looking through many tutorials online but cannot seem to achieve the task; i want to automatically deploy Endpoint Security via ERA to computers that join a domain.

Link to comment
Share on other sites

What step is giving you trouble? Were you able to successfully deploy the agent via GPO to newly joined workstations?

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, j-gray said:

What step is giving you trouble? Were you able to successfully deploy the agent via GPO to newly joined workstations?

The Agent deploy method i used was via a policy. can i get the links to all the procedures from agent deploy to software install? I'd appreciate it very much

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, rekun said:

Hi

you Can use this to deploy the agent

https://support.eset.com/kb3677/?locale=en_EN

once the agent has been deployed you can use a software install task to install Endpoint antivirus or security to unprotected computers 

Ok, will try it out.

And as a side note you joined this forum on my birthday, May 13th! Yeeeigh:D You were meant to help me out hahaha! Thanks again!

Link to comment
Share on other sites

Sooo did everything as instructed on the links but the Agent deployment doesn't go through so i installed manually in offline mode. That clearly din't work coz ERA has not picked it up. So all this for nothing!

Link to comment
Share on other sites

  • ESET Staff
50 minutes ago, Nash254 said:

Sooo did everything as instructed on the links but the Agent deployment doesn't go through so i installed manually in offline mode. That clearly din't work coz ERA has not picked it up. So all this for nothing!

Please follow agent connection troubleshooting guide. My recommendation is to start with status.html, which should point out why AGENT is not connecting to ERA. There might be issue with network and also with ERA certificates which might prevent AGENT to connect.

Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, MartinK said:

Please follow agent connection troubleshooting guide. My recommendation is to start with status.html, which should point out why AGENT is not connecting to ERA. There might be issue with network and also with ERA certificates which might prevent AGENT to connect.

The Agent did not even deploy via GPO to begin with.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...