Jump to content

Bug when deleting log entries


Recommended Posts

Steps to reproduce:

1. In Endpoint Security, go to Tools -> Logs (or whatever it is called in english)

mnMR5Ww.png

2. Go to a section that will have some entries, I open that one where signature updates are logged

3. Open filter and apply some filter to narrow the results, I used "date"

FFL1y76.png

4. Select them all, either using Ctrl+A or clicking on first and then on last with Shift pressed.

5. Press Delete on keyboard or Right click and select Delete.

6. Notice that it says "delete everything", confirm it.

JUep53w.png

7. Disable filtering, notice that everything is gone!

 

Link to post
Share on other sites

You didn't follow my steps to reproduce this, you probably selected only some entries, but i specifically wrote " Select them all, either using Ctrl+A or clicking on first and then on last with Shift pressed. "

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...