Jump to content

Eset Showing old Anti-Phishing notifications


genief17
 Share

Recommended Posts

Hello

I have enabled anti-phishing and web access protection on workstations on my network. However the ERA console is reporting that the anti-phishing is disabled for all workstations. I checked the time occurrence and i noticed the times were old.

How do i go about rectifying this issue.

Regards

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

If anti-phishing (AP) is actually enabled on clients, Endpoint doesn't report any issues and agent connects to ERAS, there should be no reason why you would get reports that AP is disabled. Could you post a screen shot of the ERA console where you see this being reported as well as a screen shot of the appropriate Protection status window in Endpoint on that machine?

Do you use the latest version of ERA and Endpoint?

Link to comment
Share on other sites

Hello Marcos

I've attached 2 pictures. One shows the event log showing that anti phishing isnt enabled and the other is the generated configuration from the machine showing that anti ohishin gis enabled.

Evidence-1.PNG

Evidence-2.PNG

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Please also post a screen shot of the Protection status window in Endpoint on such client. Is only anti-phishing malfunctioning or web access protection too?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...