Jump to content

Web Control error


Recommended Posts

On ERA console we are seeing “web control is not function” on some computer but on all other computers we do not see this error.

Protocol filtering is enable on ERA and this issue is only for few computers.

Product: ERA version 6.4

               ESET endpoint security 6.4

Link to post
Share on other sites
  • Administrators

Could you please post a screen shot of the Protection status window from the computer in question? Also gather logs with ESET Log Collector (see the link in my signature for instructions) and drop me a pm with the output archive attached.

Link to post
Share on other sites

Thank Marcos,

The issue is resolved once I exported policy from other computer which do not have issue.

What could be the reason. Is this something policy hasn’t been applied properly when I assigned policy from ERA console?

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
2 minutes ago, Shafiq said:

What could be the reason. Is this something policy hasn’t been applied properly when I assigned policy from ERA console?

I have no clue without logs or a screen shot of the warning in the protection status window which should also provide more details about the issue. Should you encounter the issue again, gather logs with ESET Log Collector and take a screen shot of the protection status window on the client as well.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...