Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'user sync'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • ESET General Forums
    • ESET Announcements
    • General Discussion
    • Forum FAQ's and Rules
    • Submit a virus, website or potential false positive sample to the ESET lab
    • Quick questions by guests (registration not required)
  • ESET Home User Products
    • ESET Internet Security & ESET Smart Security Premium
    • ESET NOD32 Antivirus
    • ESET Cyber Security (for Mac)
    • ESET Cyber Security Pro (for Mac)
    • ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop
    • ESET Products for Mobile Devices
    • Web portals
  • Malware Detection and Cleaning
    • Malware Finding and Cleaning
    • ESET Standalone Malware Removal Tools
  • ESET Business User Products
    • ESET Cloud solutions
    • ESET Endpoint Products
    • ESET Products for Windows Servers
    • ESET Products for Linux Servers
    • ESET Products for Mobile Devices
    • Remote Management
    • ESET Enterprise Inspector (EDR)
    • ESET Products for Virtualized Environments
    • Encryption
    • ESET Licensing for Business
  • ESET Beta Products
    • ESET Beta Products for Home Users
    • ESET Beta Products for Business Users
  • Slovak and Czech forums
    • ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security a ESET Smart Security Premium
    • Produkty pre mobilné zariadenia
    • Vírusy a iné hrozby
    • Ostatné

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests

Found 1 result

  1. Following a database issue with ERA v6 I've had to setup a new ESMC v7 VA server in HyperV. The server has been successfully joined to the domain and I've created a User Sync task with a valid AD account to sync my AD details with ESMC. Running the task I am getting my user accounts sync with ESMC but the OU's that they are situated in are not pulling across, if I look at Computer Users within ESMC I just get a folder icon and no name next to it. A separate task to sync my computers objects and their OU's is working fine using the same credentials. The User Sync task was setup in a sim
×
×
  • Create New...