Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'MTA'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • ESET General Forums
    • ESET Announcements
    • General Discussion
    • Forum FAQ's and Rules
    • Submit a virus, website or potential false positive sample to the ESET lab
    • Quick questions by guests (registration not required)
    • WeLiveSecurity.com
  • ESET Home User Products
    • ESET Internet Security & ESET Smart Security Premium
    • ESET NOD32 Antivirus
    • ESET Cyber Security (for Mac)
    • ESET Cyber Security Pro (for Mac)
    • ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop
    • ESET Products for Mobile Devices
    • Web portals
  • Malware Detection and Cleaning
    • Malware Finding and Cleaning
    • ESET Standalone Malware Removal Tools
  • ESET Business User Products
    • ESET Cloud solutions
    • ESET Endpoint Products
    • ESET Products for Windows Servers
    • ESET Products for Linux Servers
    • ESET Products for Mobile Devices
    • Remote Management
    • ESET Enterprise Inspector (EDR)
    • ESET Products for Virtualized Environments
    • Encryption
    • ESET Licensing for Business
    • Other ESET business products
  • ESET Beta Products
    • ESET Beta Products for Home Users
    • ESET Beta Products for Business Users
  • Slovak and Czech forums
    • ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security a ESET Smart Security Premium
    • Produkty pre mobilné zariadenia
    • Vírusy a iné hrozby
    • Ostatné

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests

Found 2 results

  1. Hi Recently after loading EMS for linux renew license (.lic), using web interface, the interface stop working and so the MTA, postfix. It was not possible to send/receive any email and if I tried to reset esets_daemon (command /etc/init.d/esets_daemon reset), it never stops, I waited even for two hours and it never happened. As a matter of fact, I decided to uninstall EMS using the next commnad: rpm -e --nonscripts esets-rsr, after this, installed EMS again, import the new licence file again, entered user name and password of new license into esets.cfg file, started esets_daemon and everything worked fine. Then setup EMS as MTA content filter with the script /opt/eset/esets/sbin/esets_setup (as EMS was before). The problem came out when I selected the option "Anti-spam action: scan" inside SMTP configuration, using EMS web interface, the problem mentioned before, appeared again, hence the server wasn't able to send/receive email. I had to deactivate "Anti-spam action: scan", stopped esets_daemon using kill -9 PID command, and start esets_daemon again (etc/init.d/esets_daemon start) Screen captures of maillog, while the problem was present are attached, and as you would see, all mails were diferred. Product versions used are described below: - EMS for Linux 3.0.22 - Red Hat Enterprise Linux Server release 6.5 (Santiago) - Linux 2.6.9-103.ELsmp #1 SMP Fri Nov 11 14:34:02 EST 2011 i686 i686 i386 GNU/Linux - MTA Postfix Any advice would be appreciated. Good regards.
  2. Hi, I installed EMS for linux 4.0.10, on a Red Hat Enterprise Linux 6.5, with MTA Postfix. It's necesary to send emails by ports 25 and 587. Sending emails by port 25 works fine, but by port 587 is not working, they don't reach the required mailbox. Before installing EMS for Linux, it was possible to send emails by both ports. What is recommended to do, to solve this problem? Hope you can help me with this issue, if you need more information, about this topic, please, let me know. Best regards,
×
×
  • Create New...