Jump to content

RoidDroidVoid

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    USA
  1. Well, I, for one, am glad to see that this issue is receiving the attention it deserves. Perhaps someone at ESET will grasp my use of irony and sarcasm...? This is pretty ridiculous. These are major problems and the pace and volume of responses to these issues is pitiful. I have, individually, been a user of ESET products for many years and have brought almost all of my family and friends to use ESET's products. As an IT professional, I have migrated multiple companies to ESET's products over those years which has certainly had a positive impact on ESET's revenues. Not to
  2. Fully confirm, there is a problem! Even with the firewall disabled, ESET appears to be causing some issues with web access to xml structured files in some programs such a J River Media Center. It seems to occur with several internet locations. I'm trying to confirm this now. It could be some aspect of the web filtering engine. Still testing and reviewing logs. Anyone else having any similar issues? Anything to help me narrow down my research? Thanks
  3. Using the new installer on 10240 and the firewall fails to initialize. I uninstalled, rebooted and reinstalled but that made no difference. It seems there is no difference from the 9.0.111 installer when it comes to the firewall. Any suggestions?
  4. I've read that statement several times and I am aware of that. I could always use another product if all I was concerned with was official support. I am, however, trying to be a legitimate part of a beta testing team and report issues as Windows 10 releases will continue even beyond RTM. Therefore, I am also trying to make myself and my systems available for testing which includes testing possible remedies to errors as the development continues. When ESET receives the proper dev kits to continue development and testing, feel free to reach out to me. Thanks
  5. Okay, after removing "LaunchProtected" and rebooting, I was able to retrieve a definition update. ESS acknowledges that I have a valid license. I got a "serious (?) error" when it attempted to update the program module. Firewall and HIPS remain broken and I still got the message about the settings. One issue solved, 3 remain. I look forward to any more suggestions. Thanks
  6. (I posted this to an older thread but I just found this thread which is more appropriate.) Activation, firewall and HIPS is broken on 10159 which is the new official release. Also, after exprting my settings, reinstalling bet 9 to see if it resolved the issues, then importing my settings, I received an error stating that some of my settings were incompatible (with the same version they were exported from). Reinstalling (twice) did not resolve the issues. Please advise. Thanks
  7. Activation, firewall and HIPS is broken on 10159 which is the new official release. Also, after exprting my settings, reinstalling bet 9 to see if it resolved the issues, then importing my settings, I received an error stating that some of my settings were incompatible (with the same version they were exported from). Reinstalling (twice) did not resolve the issues. Please advise. Thanks
×
×
  • Create New...