Jump to content

jpotrz

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    USA
  1. Yeap - so I've learned. I just made a quick package in LANSweeper and I'm re-deploying using that. It seems to be removing the Endpoint Security and installing A/V solution. Thanks for your responses.
  2. Dang it - yeap. It's showing last connected in ESMC as yesterday on all these PCs. So if they never connect, then they will never run. Ugh. do I have any other options here to force a removal?
  3. Interesting. So if they have an un-activated product then they'd never connect, right? So they will never uninstall? My problem is that one of my techs installed ESET Security Endpoint where we only have license for ESET Antivirus. So all those PCs are now sitting un-activated.
  4. Another hour later and still zero have run.
  5. I've been trying for nearly 2 days to get software uninstalled (ESET Endpoint Security 8.0.2028.0). I set the trigger on roughly 100 PCs to run ASAP and, quite honestly, it almost never runs. Last night it ran on 4 out of roughly 100 PCs (yes they were all turned on). I deleted that task/trigger this morning and recreated it and over the past 2.5 hours it has run on zero of the PCs. It's just sitting there doing nothing from what I can see. Any help or suggestions here? Thanks in advance.
  6. Actually I think I just figured it out. I tried running the stand alone Server_x64.exe upgrade. And I got to the point where it prompts you for the database info and credentials. I entered that (or what I think they are) and it came back that the database version is not supported. I checked and PROTECT supports MS SQL 2012 and up. Sadly, I'm still stuck on MS SQL 2008 R2. So I'm almost positive that must be the issue. And I doubt there's any (easy) way to migrate ESET to it's own local DB.
  7. ESMC is running on a Win2016 VM on a Win2019 host. I tried running the AIO installer and that errors out . Still waiting on my ticket to be responded to, I guess.
  8. I'm having a serious issue upgrading from ESET Security Management Center (Server), Version 7.0 (7.0.577.0) to the latest ESET PROTECT 8.X I've run the update via a manual task (Security management Center Components Upgrade) and via the update notification in the help menu, Both tasks end up showing complete in the tasks (green bar) but I'm still sitting on the same 7.X version as shown above. On top of this, I can not get ANY workstation installations to activate. I think the problem is they are on 8.x and trying to activate against the Management Center which is stuck at 7.x T
×
×
  • Create New...