Jump to content

adriant

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    USA
  1. I apologize for taking so long to get back to this. I know the centos8.3 update occured over a week ago at this point, i've just been busy getting clients ready for the holidays. I am happy to confirm that a simple `yum update samba-winbind-clients` resolved this bug for me :)
  2. This server is not joined to a domain, it's only trying to use ntlm_auth for the email module to send notifications. My suspicion is that a regression was introduced when a CVE was closed off, judging by googling "unable to initialize messaging context" I'm thinking some combination of syntax in the CEmailSenderModule + samba options + god knows what, is triggering the error, but is otherwise functional in both older and newer versions of samba. It looks like people have been running into this bug sporadically ever since the CVE was patched. ([PATCH] Fix bug 13465 (samba.org))
  3. Let me preface by saying this is my first time using ESET/ESMC. Sorry in advance if i overlooked anything obvious. Here goes; Essentially, just trying to configure ESMC to connect to an Exchange 2013 SMTP server. It's not able to authenticate using NTLM. Centos8 running on a Linode VPS. Wondering if maybe i should be running an older version of SAMBA-WINBIND-CLIENTS package a la Centos7. [root@esmc ~]# uname -a Linux domain.tld 4.18.0-193.14.2.el8_2.x86_64 #1 SMP Sun Jul 26 03:54:29 UTC 2020 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux [root@esmc ~]# ntlm_auth -V Version 4.11.2
×
×
  • Create New...