Jump to content

simplepinoi177

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by simplepinoi177

  1. Me too. That was the only solution I could do to get my chrome and computer back in working order. Isn't it a shame that we can't have the added security of HIPS. I mean, we all payed a substantial amount and for us to be missing out on a significant part of the program is rather disappointing to say the least.
  2. Could you please set your Minimum Logging Verbosity to Informative and recreate the issue. See what the log produces and says. Also, if you would please also post up the log here so I can compare it and see if there is a similarity or common cause...
  3. I did the custom rule after-the-fact in attempts of troubleshooting. I had uninstalled ESS previously (before the rule; as you can see in my original post under "Attempts at a Solution" section) and installed it from scratch with default settings and it had still caused the chrome issue.
  4. hmmm....nobody has a clue or hint why HIPS is only giving chrome "some access allowed" to NVIDIA my graphics card; specifically the nvdrssel.bin file???
  5. Uninstalling it is a good way to find out if it is the antivirus. I had a similar issue. In the end it was both chrome and my antivirus (at the time; NOT ESET). What I ended up having to do was disabling my antivirus and downloading it through Internet Explorer. I guess Chrome (or Google itself) has a database of things not to allow to be installed (whether mistakenly or on purpose). Internet Explorer does not have this. Hope this helps...
  6. I apologize for the late response. Some things came up today. Also, I had other issues with HIPS halting/delaying/stopping multitudes of startup Windows processes that made troubleshooting take very long and put off time looking at it. the problem does persist after temporarily disabling self-defense and restarting the computer. That is a great idea! Checking the HIPS log as I reproduce the issue. Unfortunately, the best I could do was reproduce the issue and export the record log. I was not able to clear the HIPS log, because my other issue with HIPS made it very difficult to get to the log
  7. First of all, thank you for your attention on this. And yes, it still persists. And it happens from scratch as well as loading my saved configuration file.
  8. Hi everyone! My name is Michael. This is my first time using an ESET product. I found the ESET forum because I am having an issue with ESET Smart Security 9 (HIPS specifically) and Google Chrome and was hoping to come on the forum and get some assistance here. I'm running Microsoft Windows 7 Professional x64. AV I'm running is ESET Smart Security 9 (of course ) with everything enabled but HIPS (for reasons specified earlier), Malwarebytes Anti-Malware Home Premium, SUPERantispyware Pro, and COMODO Firewall. Interesting fact about me is that I can type up to 100 WPM with over
  9. How long does it typically take for a moderator to approve a post? I started a thread asking for help on an issue (google chrome crashing because HIPS), and it's been 5 hours... If it usually takes 24 hours, then I will wait. I would just like to have an idea how long to wait and when I should inquire about it. Thank you.
  10. Hello. I'm new to the forum and also to using an ESET product. Please be gentle... Also, apologies if this has been discussed elsewhere before. I attempted to search and only found one thread from 2014 (Smart Security Version 7) and it wasn't quite the same problem. I am using ESET Smart Security 9.0.377.0. My computer specs are in the attached dxdiag.txt file. Problem: With HIPS activated, I launch Google Chrome, no chrome window pops up, but Windows Error Reporting comes up asking to send information to Microsoft while Google Chrome alerts that it has crashed. Both windows eventuall
×
×
  • Create New...